ImageTitle
Skip Navigation Links
Home
Despre OrigamiExpand Despre Origami
DiagrameExpand Diagrame
Galerie de imaginiExpand Galerie de imagini
EvenimenteExpand Evenimente
Forum
Noutati
Linkuri
Skip Navigation LinksIntro : Evenimente : Expozitie ian,2008
Afis expozitie Cluj Expozitie de origami
Ianuarie 2008, Cluj-Napoca

Articol din Clujeanul

Expozitie de origami • Ana Maria Miu • Quo Vadis Cafe

Cafeneaua Quo Vadis găzduieşte până în 31 ianuarie expoziţia de origami a Anei Maria Miu. În local sunt expuse câteva zeci de figurine colorate reprezentând atât flori, cât şi animale sau modele abstracte. Origami la Quo Vadis

În cafeneaua clujeană sunt expuse mai multe figurine de origami realizate de o artistă locală

"Totul a inceput intr-o seara de septembrie, in Polonia, in caminul unde noi, trainee, din toate colturile lumii ne adunaseram sa petrecem :) si dintre noi, un tip din Tokyo ne pune in fata ochilor o plasa plina de modele de origami...am fost prima care a stat ca la spectacol...m-am bucurat ca un copil! :)Insa povestea a continuat cu cartea de origami pentru copii, pe care Masaru a avut amabilitatea sa mi-o daruiasca..

Asa au inceput noptile nedormite in care ma chinuiam sa fac vulpea si garaofa..a durat pana sa imi dau seama ca pentru un amator ca mine ar fi indicat sa incerc pe hartie normala pana imi iese, si nu direct pe minunata hartie de origami - made in Japan.

Si cum perseverenta e mama invataturii, am ajuns dupa multe incercari si cuvinte de ...slava...si la cocori, si la flori, fluturasi si animale. SI m-am simtit fericita ca pot face asa multe si ca pot aduce un zambet celor care le privesc. Mi-am pus si dorinta ca intr-o zi sa fac 1.000 de cocori, ca sa mi se indeplineasca o alta dorinta:)asa e legenda, l 1.000 de cocori, o dorinta indeplinita!

Intre timp soarta minunata mi i-a scos in cale pe cei de la Prietenii Japoniei, un ONG al carui director este domnul Kawai...el a devenit pentru un timp furnizorul meu de hartie de origami. Apoi am trecut la Daiso, magazinul din Real, de unde puteam azhizitiona hartie si multe alte produse japoneze.

Astfel am reusit sa am ocazia de a expune modelele din origami pe care cu atata drag dar si rabdare le-am realizat. A fost un moment minunat, e frumos sa iti observi propria creatie a mainilor si gandurilor, sa fii propriul spectator si sa iti dai seama ce nenumarate sunt posibilitatile de exprimare ale fiecarui individ in parte."

Imagini de la expozitie
Imagine expozitie Imagine expozitie
Imagine expozitie Imagine expozitie
Imagine expozitie Imagine expozitie
Imagine expozitie Imagine expozitie
Imagine expozitie Imagine expozitie
Imagine expozitie Imagine expozitie
Imagine expozitie Imagine expozitie
ă â î ţ ş