ImageTitle
Skip Navigation Links
Home
Despre OrigamiExpand Despre Origami
DiagrameExpand Diagrame
Galerie de imaginiExpand Galerie de imagini
EvenimenteExpand Evenimente
Forum
Noutati
Linkuri
Skip Navigation LinksIntro : Evenimente : Expozitie 2010
Afis expozitie Miron Costin - Iasi De la copil la copii
30 aprilie - 20 mai 2010, Iasi

Expozitie "Miron Costin" - UPA din Iasi

Incepand din data de 30 Aprilie pana in 20 Mai va avea loc in Iasi o expozitie de obiecte hand-made, cu titlul: "De la copil la copii" (organizata de "Miron Costin" si Universitatea "Petre Andrei").

Elevi de la ciclul primar/gimnazial şi liceal, de la Liceul Teoretic Miron Costin, coordonati de catre Prof. Geanina Honceriu, prof. Diana Mazga şi prof. Filip Elena vor participa la o expozitie cu lucrari hand-made (Origami, Pictura,Desen, Aranjamente, Fotografii, Tablouri ), iar ulterior vor organiza o licitatie cu lucrari din expozitie. Banii stransi în urma licitaţiei cu caracter umanitar vor fi folosiţi în distribuirea de cadouri şi organizarea unei întâlniri între elevii Liceului Teoretic “Miron Costin” Iaşi şi elevi de Grupul Scolar “Vasile Pavelcu” şi de la Grupul Scolar “Ion Holban” Iaşi cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului -1 iunie 2010.

Expozitia va avea loc la etajul 6 din incinta cladirii Universitatii Petre Andrei din Iasi (Str Ghica Voda nr 13). Licitatia va avea loc in Universitatea Petre Andrei din Iasi, in Amf Dimitrie Gusti.

La licitatie vor participa: studenti, elevi, cadru didactice, părinţi, reprezentanţi ai comunitătii locale.

Imagini
ă â î ţ ş